Shift Happens

A blog céltalan. Témája kötetlen. Rohanó, és dinamikusan változó világunkban, vadul dübörgő ingerek által katalizált asszociációk szülte bejegyzések tárhelye. Egy a sok közül.

Indavideó

Youtube killed youtube discoes

2012.05.27. 23:58 _who_am_i

 

Kicsit csodálkoztam, amikor ezt beütve a Googleba, nem dobott ki egyetlen releváns találatot sem arról az egyértelmű gyilkosságról, amivel a keresőcég az általa korábban felvásárolt, majd felfuttatott videómegosztó portálon elkövetett.

Vagyis magán a weblapon nem, a branden sem, de azon a manifeszt funkcióján mindenképp, amivel szépen lassan helyet szorított magának a házibulikon, a partykultúrának olyan beteges nyúlványát megalkotva, ami szépen lassan egy underground irányzattá nőtte ki magát

A minap hajnalban egy tettrekész magyar fiatalokkal teli IX. kerületi kocsmában találtam magam. A társaság pezsgett, az ittas bódulatban a kisebb csoportok beszédtémája erősen a  4K!, a "társadalom fogaskerekei általában", és "valamiiszonyatelvont,halandóemberszámáraelképzelhetetlenmagasságokbantárgyaltelméletiőrület" 
háromszögében ugrált. Az emberek többségén látszott, hogy szociálisan érzékeny, és kiváltságosnak tekinthető egyetemista léte ellenére soha nem fog elfeledkezni a kevésbé szerencsés embertásrsairól.

 

Valahogy mégis megölte kicsit a hangulatot, amikor két szám között elkerülhetetlenül megtudtuk, hogy "Petike súlyos beteg. Sokszor tette próbára az élet".

A bejegyzés trackback címe:

https://shifthappens.blog.hu/api/trackback/id/tr894550006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása